Rubinlay
Fogászati Központ
Budapest
1068 Városligeti Fasor 32

- Dr. Strausz Ágnes - +36 20 953 3747 - Dr. Rubányi Pál - +36 20 943 4959 - Rendelő - +36 1 343 3449, +36 20 923 8814 -

Bejelentkezés: +36 20 923 8814

Magunkról

Ez nem egy hagyományos fogorvosi honlap, tehát itt nem tudnak meg mindent a fogorvoslásról, inkább egy kis ízelítő rólunk, a rendelő hangulatáról.

Teltek-múltak az évek, dolgoztunk, éltük az életünket ‒ mint mindenki más ‒ és észre sem vettük, hogy milyen régi a honlapunk. Bár nehezen válunk meg mindentől, ami régi, mégis eljött az idő, hogy lecseréljük, hiszen már a rendelő munkatársai sem a régiek, és rengeteget fejlődtünk az évek során. A honlapot betegeinkkel közösen alakítjuk, és folyamatosan frissítjük.

Sokat gondolkodtam, nézegettem más kollégák internetes oldalait, hogy ötleteket merítsek belőlük és színesebbé tegyem saját elképzeléseimet. Aztán rájöttem, hogy én valami mást szeretnék “közölni”. Valamit, ami épp olyan, mint a rendeléseink; személyes, egyénre szabott, családias, jó hangulatú, félelemtől mentes, bizalommal teli. Úgy döntöttem, leírom inkább, én mit érzek a páciensek iránt, mit tudunk nyújtani, miért válasszanak minket, illetve miért próbálják ki rendelőnket.

A rendelő hangulatáról és a szakszerűségéről ‒ reményeim szerint ‒ pácienseink fognak tanúbizonyságot tenni itt, ezen az oldalon, interaktív formában. Kérdéseikre igyekszünk kielégítő választ adni itt is, pont úgy, ahogy a rendelőben a személyes találkozás alkalmával.

A kezelések részleteiben itt azonban nem fogunk elmerülni, hiszen komoly egyetemi tankönyvek íródtak ezekben a témákban, szükségtelen tehát bármilyen felsorolás. A teljesség igénye nélkül pár gondolatot mégis megosztunk majd a látogatóval a fogorvoslásról. Ma már bárki bármit megtudhat a lehetőségekről, ami ma rendelkezésre állhat egy rendelőben, így lassan szakértőnek is érezheti magát mindenki. Nem szeretnénk részletesen magyarázni a kezeléseket, hiszen azok úgyis egyénre szabottak.

Nem az a fontos, hogy milyen lesz a látogatottsága a honlapunknak, hogy a kereső hova sorol bennünket. Számunkra az a fontos, hogy pácienseinknél legyünk az első helyen. Ha egy embert elérünk és segíthetünk neki, már megérte. Mi gyógyítunk, fontosnak tartjuk a prevenciót, a szájhigiéniát, a fogászati problémák megoldását, a rendszeres kontrollt úgy, hogy közben minden betegre különös figyelmet fordítunk alkalmazkodva az igényeikhez és elvárásaikhoz.

Az első konzultáció alatt átbeszéljük betegünkkel a lehetőségeket, közben személyesen győződhet meg a rendelőről leírtakról.

Minden korosztályt szeretettel várunk és bízunk benne, hogy mindenkinek sikerül a régi rossz beidegződésektől megszabadulnia ‒ vagy éppen hogy ki se alakuljon ‒ miszerint fogorvostól félni kell.. :-)