Rubinlay
Fogászati Központ
Budapest
1068 Városligeti Fasor 32

- Dr. Strausz Ágnes - +36 20 953 3747 - Dr. Rubányi Pál - +36 20 943 4959 - Rendelő - +36 1 343 3449, +36 20 923 8814 -

Bejelentkezés: +36 20 923 8814

Vendégkönyv

Kedves Pácienseink!

Kérjük, olvassanak bele vendégkönyvünkbe! Szeretnénk vendégeink személyes élményeivel segíteni a döntést, hogy szükség esetén, bizalommal keressenek fel bennünket, egyben szívesen olvasunk arról, ha megosztják tapasztalataikat látogatóinkkal.

Ha írna pár gondolatot, kattintson ide!

Benedek Ágnes

Több évvel ezelőtt gyáva nyúlkén jöttem, ma már egy oroszlán bátorságával lépek be. Bizalom, és béke a szívemben, bár inkább színházba mennék, de “itt sem rossz”!
Maximális profizmus. Higénia, szaktudás, minimális várakozás, zéró fájdalom. Lehetek nyűgös, kedvesek, megértőek.
“Ki itt belépsz, ne hagyj fel minden reménnyel!”

Köszönettel, szeretettel

Benedek Ágnes


Zala Mária

Mindig is féltem a fogorvosi székben. Itt nem, bízom a doktornőben és az asszisztenciában.
Oldanak kedves szóval, szakértelemmel. Már nem szorongok. Nagyon sok jó élményem volt és van itt. Családias hangulat. Mosolyognak. Elmagyarázzák a következő lépéseket. Megnyugszom.
Számomra Strausz Ágnes, aki a legjobb!

Zala Mária


Molnár Joli

Nem félünk a fogorvostól... Nem félünk a fogorvostól... Nem félünk a fogorvostól…
Mióta hosszú és viszontagságos úton ide kerültem, én sem félek. Mindenki mindig mosolyog, de ez nem csak a kötelező műmosoly, szeretve vagyok, törődnek velem, számon tartanak. Érzem, hogy jót akarnak, hogy a legjobbat kapom, hogy bármikor a segítségemre sietnek, ha baj van! De meg is becsülöm, amit kapok, mert az egész csapatot szeretem, úgy ahogy van!

Molnár Joli


Tóthné Szűcs Kornélia

Kb 30 éve járok ide illetve családtagjaim is. A megbízhatóságot, profizmust, humort, a fejlődést, növekedést mindig megtapasztaltam.
A családias légkört, a hosszú évek során csak a jót tudtam mondani. Mindenkinek ajánlom, aki egy profi szakorvoshoz szeretne kerülni.
Köszönettel mindenért!

Tóthné Szűcs Kornélia

U.I :
Kiskoromban mindig féltem a fogorvostól, de amióta ide járok ez már megszűnt, elmúlt.
Rubinlay csapatának kívánok nagyon jó egészséget!


Tóth Ágnes

Több éve járok ide családilag és csak szuperlatívuszokban tudnék akár oldalakat is írni mindarról a szakértelemről, törődésről, odafigyelésről, amit tapasztaltam. Férjem is, én is tele voltunk gyermekkori traumákkal, szörnyű tapasztalatokkal a fogorvosokról. Az itt dolgozó csapat segítségével leküzdöttük ezeket a rossz beidegződéseket és örülünk, hogy a gyermekeink már itt kezdték megismerni a száj- és fogápolás rejtelmeit, de ők már mosolygós, természetességgel megértve mindezt.
Köszönet mindenért! A biztonságért, az emberségért, a szép mosolyért és az egészségért!

Tóth Ágnes


Szirmai András

Legelsőként, köszönetemet szeretném kifejezni a Rubinlay csapatának!

Maga a rendelő, esztétikus, tiszta és csábító. Nagyon kellemes. A hely kisugárzása is a nyugalmat árasztja magából, ami valljuk be, egy fogorvosnál fontos :).
Azonban ezenfelül, az a fajta kedvesség és odafigyelés mely a csapatot jellemzi felbecsülhetetlen. Bármilyen jellegű a probléma, az ember egy dolgot érez, hogy jó kezekben van. Mindig a páciens az első.

Külön kiemelném, azt a fajta törődést, mellyel odafigyelnek, hogy a páciensnél, a kellemetlen vagy akár a fájdalmas beavatkozásnál is a lehető legkellemesebb legyen. Mégegyszer köszönöm az eddigi munkásságát!

Szirmai András


Alaksza Ádám

Akárhányszor jövök, mindig ugyanazzal a kedvességgel, szeretettel fogadnak. Szeretek idejárni, mert tudom, hogy csalódni soha nem fogok. Abszolút szakértelem, profizmus! Az ilyen szakemberekre és hozzáteszem, humánus szakemberekre van a legnagyobb szükség. Szeretném megköszönni mindazt, amit tőletek kaptam. Köszönöm!

Alaksza Ádám


Radácsi László

Amikor először jártam itt, meglepődtem, hogy a fogorvos ilyen is lehet. Ahol nem csak elvégzi a munkát, hanem a páciensét is megóvja a szükségesnél több fájdalomtól. Ahol tudod, mit csinálnak veled, és tényleg az csinálják. Ahol nem “beteg” vagy, hanem partner, mert a gyógykezelés egy része rád hárul. Ahol megtanulod, mit kell tenned, hogy minél késöbb kelljen visszajönnöd. De ha mégis szükség van rá, ne habozz.

Radácsi László


Kulik Johanna

Körülbelül 15 éve járok ide, családilag is .Volt, hogy egy lelki trauma miatt több fogam is egyszerre romlott el. Sokat szenvedtem, de ide mindig szívesen jöttem. Mindig tudtam, hogy azért kell kibírni még egy kicsit, hogy meg tudjunk menteni lehetőleg minden fogat. Végül amelyiket nem lehetett megmenteni semmi áron, ki kellett húzni, de itt még a foghúzás is öröm volt. És az implantátumokkal is nagyon elégedett vagyok. Köszönöm!

Kulik Johanna


Bódi Renáta

Az elmúlt fél évben heti rendszerességgel jártam ide. Ti mindig mosolyogva fogadtatok, s én….”szinte” mindig mosolyogva ültem le a székbe.
Köszönöm.

Bódi Renáta


Dr. Bosznai Enikő

Szeretek idejárni, és ez egy fogorvosi rendelő esetében fura lehet. De mégsem az. Családias, törődő, megnyugtató és profi légkör, ahol az én javamat tartják szem előtt, mindig, minden percben!

Dr. Bosznai Enikő


Ádám Veronika

Teljes bizalom, mint szakemberben, mint emberben.Teljes figyelem. Mindig lehet rájuk számítani. Ha tíz pont a maximum, legszívesebben tízezerszer többet adnék, vagy milliószor. :-)

Ádám Veronika


Gyursánszki Gábor

Amikor jövök, a legmarkánsabb érzés a félelem, amikor a székekben ülök akkor a bizalom. Amikor elmegyek akkor azt érzem, hogy a legjobb kezekben voltam. Szeretnek itt és vigyáznak rám, és ez megfizethetetlen. Köszönöm szépen.

Gyursánszki Gábor

comments powered by Disqus