Rubinlay
Fogászati Központ
Budapest
1068 Városligeti Fasor 32

- Dr. Strausz Ágnes - +36 20 953 3747 - Dr. Rubányi Pál - +36 20 943 4959 - Rendelő - +36 1 343 3449, +36 20 923 8814 -

Bejelentkezés: +36 20 923 8814

Munkatársaink

Dr. Szalai Melinda

Fogorvos, endodoncia
rubinlay@medicorner.eu

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem fogorvos diplomámat.

Tudásomat budapesti magánrendelőkben gyarapítottam, így lehetőségem volt teljes körű szakmai gyakorlatot szerezni a konzerváló fogászat és a fogmegtartó kezelések minden területén. Kedvelt szakterületeim a gyökérkezelés és a fogszabályozás, ez utóbbi területen készülök szakvizsgát tenni. Célom, hogy a fogászati kezeléseket egyre magasabb színvonalú technikákkal végezzem, ezért igyekszem minél több képzésen részt venni.
Szakmai hitvallásom alapja az, hogy a kezelések során kedvességgel és hozzáértésemmel próbálom még a „legfélősebb” pácienseket is megnyugtatni. Tevékenységem alapja, hogy a szükséges kezeléseket fájdalommentesen és a legmagasabb minőségi elvárások szerint lássam el, legyen szó bármilyen típusú fogkezelésről. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az esztétikus kivitelezésre és pácienseim szorongásának oldására, hogy a lehető leghamarabb elfelejtsék, hogy egy fogorvosi rendelőben vannak, ezért arra törekszem, hogy a kezelések alatt minél kötetlenebb legyen a hangulat. Fontos számomra a teljes körű tájékoztatás és a felmerülő kérdések megválaszolása. Célom, hogy az általam megmentett fogak hosszú éveken keresztül kifogástalanul láthassák el funkciójukat.
Szeretettel várom Önt a legújabb technológiával felszerelt rendelőben, ahol kollégáimmal együtt mindent megteszünk az Ön ragyogó mosolyáért!