Rubinlay
Fogászati Központ
Budapest
1068 Városligeti Fasor 32

- Dr. Strausz Ágnes - +36 20 953 3747 - Dr. Rubányi Pál - +36 20 943 4959 - Rendelő - +36 1 343 3449, +36 20 923 8814 -

Bejelentkezés: +36 20 923 8814

Munkatársaink

Dr. Fadgyas Petra

Fogorvos, endodoncia
rubinlay@medicorner.eu

Dr. Fadgyas Petra vagyok, 2018-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának Fogorvosi Szakán.

Bár a karrierem ezzel kezdődött de a tanulmányaim még nem értek véget, mivel a szakmai célom, hogy Endodontia területen kimagasló tudásra tegyek szert. Rezidens éveimet egy budapesti magánrendelőben töltöttem, itt megtanultam csapatban dolgozni, egymást segítve a lehető legmagasabb színvonalat elérni az adott területen. A szerzett megannyi tapasztalatot később is kamatoztatni tudtam, amint a Rubinlay csapatába csöppentem, immáron szakorvosként.

Az Endodontia szakvizsgát 2023-ban a Semmelweis Egyetemen tettem le. Így szakmai profilom leginkább a Endodontia, ami főleg a fogbél és a körülötte lévő szövetek biológiájával es megbetegedéseivel, valamint azok kezelésével foglalkozó tudományág. Ennél fogva leginkább gyökérkezeléssel vagyis a fogbél eltávolításával, valamint - amennyiben lehetséges- annak megőrzésével foglalkozom az időm nagy részében, akár nagyítás alatt, operációs mikroszkóppal.

Személyes küldetésem, hogy a hozzám forduló pácienseket a szakmai felkészültség mellett, empatikus hozzáállásommal is segítsem a gyógyulásban, illetve, hogy a mindenki által rettegett gyökérkezelés ne legyen többé stressz tárgya. Kezelések alkalmával elsődlegesen magyar nyelven, igény szerint angolul van lehetőség kommunikálni, de az elsődleges cél a probléma megoldása, így bár nehezebben, de a google fordító ismert nyelvein is folyhat a konzultáció. :)