Rubinlay
Fogászati Központ
Budapest
1068 Városligeti Fasor 32

- Dr. Strausz Ágnes - +36 20 953 3747 - Dr. Rubányi Pál - +36 20 943 4959 - Rendelő - +36 1 343 3449, +36 20 923 8814 -

Bejelentkezés: +36 20 923 8814

Dentalhigiénia

A rendelőben dentálhigiénikusok segítik a munkánkat, akik speciális ultrahang készülékkel eltávolítják a fogkövet, megszüntetik a fogínygyulladást, a fogínyvérzést, megakadályozzák az ínylehúzódást, alatta a csontpusztulást. Ezután polírpasztával áttisztítják a fogfelszíneket, ezzel a felszíni elszíneződéseket eltávolítják. A gyulladásmentes íny feltétele minden további fogorvosi kezelésnek.

Dentálhigiéniai kezelések során felmérik a fogak, fogágy, íny állapotát és megfelelő kezeléseket javasolnak, illetve végznek. Pácienseinket fog- és szájápolási tanácsokkal látják el.

Esztétikai fogászat

Fogfehérítés már akár egy óra alatt is lehetséges, köszönhetően a mai kor technikájának!

Tovább...

Fogmegtartó kezelések

Gyökérkezelés, amikor fogszuvasodás, sérülés vagy egyéb okból sérül vagy elhal az ideg. A gyökértömés hermetikusan elzárja a fogágy mélyebb szöveteit a külvilágtól, így lehetővé válik a fog vagy a gyökér megtartása és a gyökércsúcs körüli krónikus folyamatok megelőzése illetve megszüntetése.

Tovább...

Fogpótlás

A hiányzó fogak pótlásának egyik módja a hídkészítés, amihez a környező fogakat pillérként használjuk fel. Amennyiben a pillérfog egészséges, inlay-vel horgonyozzuk el a hidat és nem csiszoljuk le az ép fogat. A hiányzó fogak pótlásának másik módja az implantálás (fogbeültetés), ahol a csontban elhelyezett implantátumok, biztonságos alapjai lehetnek a legmagasabb színvonalú fogpótlásoknak.

Amikor a megmaradt fogak száma, illetve elhelyezkedése nem teszi lehetővé a rögzített fogpótlás készítését, akkor kivehető fogpótlást csinálunk. A rögzítő rendszerek láthatatlan módon, igen stabil megoldást nyújtanak ma már. Teljes foghiány esetén kivehető fogpótlást, vagy implantátumok segítségével elhorgonyzott, teljesen stabil fogpótlást készítünk.

...a bejegyzés szerkesztés alatt!

Gyermekfogászat

Rövidesen...

Fogszabályzás

Fogszabályzó szakorvosunk vidám, kellemes környezetben várja gyermek és felnőtt pácienseit. Az első vizit során, mely ingyenes, fogszabályzó szakorvosunk felméri az állcsontok és a fogazat rendellenességeit. Szükség esetén, további vizsgálatok után, kezelési terv elkészítésével és közös megbeszélésével folytatódik a kezelés.

Eltérésektől függően kivehető vagy rögzített (hagyományos vagy Damon rendszer) készülékkel folyik a kezelés, amelyet általában havonta ellenőrzünk.

...a bejegyzés szerkesztés alatt!

Szájsebészet

Sebészi beavatkozás nem csak a végleg tönkrement fogak eltávolításakor, hanem bizonyos esetekben a fogak megtartása érdekében is végezhető.

Tovább...

Implantológia

A különböző okokból elveszített, hiányzó fogak pótlására implantátumokat (fogbeültetéseket) használunk, mely biztonságos alapja lehet a legmagasabb színvonalú fogpótlásnak.

A fogak elveszítésével járó funkcionális, esztétikai problémák akár egy óra alatt megoldódnak.

Előnyei:

  • Az implantológiai műtét nagyon biztonságos, gyors, fájdalommentes, ambuláns beavatkozás.
  • Szükségtelenné válik a kivehető fogpótlás, akár teljes foghiány esetén is.
  • A meglévő, egészséges fogak épek maradnak.

...a bejegyzés szerkesztés alatt!